Costa Rica Backpacken

Om enkele punten uit mijn Bucket list te kunnen schrappen heb ik vorig jaar heel impulsief een ticket geboekt naar Costa Rica. Het plan is om er gewoon naartoe te vliegen en er 2 weken te gaan backpacken (het is een iets anders dan Blind Trouwen). Op zich lijkt 2 weken niet zo lang, maar het is mijn eerste backpack ervaring en ik wil mijn budget een beetje onder controle houden 🙂

2 weken lang zal je mijn doen en laten (+ de nodige bloopers) kunnen volgen op deze blog.

One thought on “Costa Rica Backpacken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s