Dag 1 in Costa Rica: aankomst in San Jose

Mijn eerste dag was er eentje van urenlang rijden, urenlang vliegen, en urenlang wachten. Om 23u eindelijk (lees: EINDELIJK) toegekomen in de hostel Annabelle (San Jose). Ik kreeg hier een heel warme ontvangst van de eigenares en haar 2 dochters.

 

Ze adviseerden mij om geen tijd te verliezen in San Jose en direct door te reizen naar elders. Dus morgenvoormiddag trek ik naar La Fortuna.

 

Ik heb op het laatste nippertje besloten om geen auto te huren (omwille van budgettaire redenen), maar het nadeel is wel dat ik heel lang over ritten (met bus en te voet) zal doen. Mijn fysiek is al niet meer om naar huis te schrijven dus ik ben eens benieuwd 🙂

One thought on “Dag 1 in Costa Rica: aankomst in San Jose

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s