Dag 8: aankomst in Manuel Antonio (eindelijk +🌞)

 

Het weer is tot nu toe nog niet geweest wat ik ervan verwacht heb. Ik was dan ook blij dat ik Monteverde mocht verlaten om naar het Beloofde Strand te gaan. Zon, zee en eindelijk + temperaturen!

Wanneer ik op het strand arriveerde viel me direct op hoe toeristisch het er aan toe ging (hier ook al). Maar het kon mijn pret niet bederven. Het duurde niet lang of ik dook het heerlijke water in! Verder was het enkel strandhuppelen en bekomen van de lange rit! Morgen zou weer een actieve dag worden met hiking en boottochten.

20170206_185227.jpg20170206_182038.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s