Aankomst in Drake Bay & het zicht op het einde!

Op Drake Bay was het vooral de bedoeling om uit re rusten na de zware 2 daagse tocht door de jungle van Corcovado. Maar Drake bay zal mij vooral bijblijven als “musquito bay”. Als ik geen 40 muggenbeten had op die ene nacht hier te waren het er weinig! Van kop tot teen was ik versierd met de bekende rode jeukerige plekken … Wijs 💩

Na de nacht rusten was het ‘s morgens vroeg tijd om te vertrekken naar San Jose. Daar zou ik me klaarmaken om mijn vlucht naar Atlanta te nemen, en nadien naar Amsterdam. 

Het hotel “Los Angelos” waar ik sliep in San Jose leek wel in het getto te liggen, maar het waren super vriendelijke mensen. Ik heb hun dochter mijn Give it Back beertje gegeven en ze leek er super blij mee te zijn 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s