Blind Getrouwd aflevering 1 tot 4: “De trouw en de weerbots van de eerste indruk”

collage_deluxe

Door mijn reis naar Costa Rica had ik een serieuze achterstand wat de afleveringen betreft van Blind Getrouwd. Sinds gisterenavond ben ik volledig up to date en kan ik weer “live” mee volgen.

De eerste 2 afleveringen deden mij heel erg een deja vu krijgen! Ik stond opnieuw te zweten in de koppels hun plaats 🙂

Mijn indrukken so far van de koppels:

Veerle en Nick.

Eerlijk, qua uiterlijk vind ik hen een heel goede match. Maar ik vond Nick bij het zien van Veerle iets te wild en enthousiast. Hoe hij van de eerste minuut Veerle aan het overladen was met complimenten en in geuren en kleuren vertelde hoe goed hij het wel niet zag zitten met haar, brrr dat was wel een beetje overload vond ik. Maar blijkbaar kon Veerle dat wel goed verdragen zonder dat ze ging gaan lopen! Na de laatste aflevering blijken ze het niet slecht te doen. Maar als ik Nick was zou ik toch proberen mijn enthousiasme een beetje te doseren!

Sally & Mathias.

Van hen vind ik het moeilijkste om in te schatten hoe het verder zal gaan. Ofwel zal Sally nu stilaan beginnen keren ofwel gaat het steil bergaf!

Tine & Ben.

Dit koppel is zonder twijfel het meest interessante en doet eerlijk gezegd een beetje terugdenken aan Inge en mij (en zelfs aan Nuria en Stijn). Tine weet momenteel geen blijf met zichzelf omdat Ben niet aan haar verwachtingen voldoet en het niet loopt zoals ze had verwacht. En een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat is wat Tine nu overkomt. Daardoor komt ze heel arrogant en grof over, maar ik ben zeker dat ze het niet zo slecht bedoelt als het lijkt.

Eveline & Nicolas.

Bij de speech van Nicolas op het trouwfeest kreeg ik zelfs een krop in de keel (en dat gebeurt niet snel). Wat een warme emotionele gast 🙂 Eveline is heel vlot, goedlachs en meegaand (tot nu toe). Maar ik heb toch de indruk dat Nicolas soms wat in overdrive gaat met zijn enthousiasme (beetje zoals bij Nick), en ik vraag me af of hij Eveline daar op de duur niet mee gaat versmachten?

In ieder geval vind ik de matches wel goed. En ik zie ook wel waarom ze gematcht zijn. Echter weet ik uit ervaring dat het nog alle kanten kan uit gaan en dat het niet altijd zal gaan zoals je zou verwachten .. Maar dat is net het straffe aan dit experiment 🙂

Op naar maandagavond !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s