Blind Getrouwd aflevering 5: “Handjes thuis houden”

Blind Getrouwd

Blind Getrouwd, seizoen2, aflevering 1 op maandag 30 januari 2017 bij VTM. op de foto: Nicolas & Evelien

Blind Getrouwd, aflevering 5.

Nicolas & Evelien.

Wat me het meeste bij blijft aan deze aflevering is het handtastelijk gedrag van Nicolas. Ik had het in mijn voorgaand blogbericht al voorspeld dat hij Evelien ermee zou kunnen verstikken. Maar het gekke is dat wanneer Evelien hem er op attent maakt hij nog van geen ophouden weet en zelfs in een soort van “slachtofferrol” duikt. Hij gaf wel aan dat hij “nood heeft aan bevestiging”, maar dit is toch wel héél erg nood hebben aan … 😀
Dus Nicolas, handjes thuis houden en geef Evelien wat ademruimte!

Sally & Mathias.

Mathias lijkt de “harde noot” die Sally tot nu toe was (omwille van zijn Playboy imago) eindelijk te beginnen kraken. Mathias deed een erg goede zet met wat gas terug te nemen. Al had ik op het einde van de aflevering wel een déja vu gevoel van vorig seizoen met Inge. Namelijk door de discussie rond de woonplaats. En uit persoonlijke ervaring weet ik dat dit wel eens een serieus hekelpunt zou kunnen worden. Maar los daarvan lijken ook deze 2 de goede weg op te gaan!

Nick & Veerle.

Als ik van 1 koppel een verkeerde inschatting gemaakt heb tot nu toe was het van hen wel. Nick en Veerle, waar ik dacht dat Nick haar zou versmachten met zijn enthousiasme blijkt hij het heel goed te doen. Veerle heeft die eerste “bittere enthousiasme pil” goed doorgeslikt en stelt zich beetje per keer helemaal open  voor Nick. Nick is heel attent en heeft veel aandacht voor alles wat Veerle doet en hoe ze denkt. Goed bezig Nick 😀

Ben & Tine.

Het is nog te vroeg om te stellen dat dit keerpunt in Tine haar houding uiteindelijk zijn (liefdes)vruchten zal afwerpen. Maar ze kunnen nu allebei met een gerust gevoel de komende 4 weken doorstaan. Zonder enige druk en zonder verwachtingen ontstaat er een heel positieve sfeer welke productief is voor het experiment. Ben doet het echt super goed, door Tine de nodige ruimte te geven. Hoe hij zei “dat hij probeert te doen alsof hij er niet is, en een onderdeel is van het meubilair” vond ik echt schitterend! En ook mijn complimenten naar Tine toe, want zij had het enorm moeilijk en heeft op héél korte tijd de knop kunnen omdraaien. Chapeau allebei !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s