Blind getrouwd aflevering 6: “na regen komt zonneschijn”

blindgetrouwd_s2_afl03_sally-matthias_003

Blind getrouwd: aflevering 6. 

Vorige week was het toch een beetje bibberen bij bepaalde koppels. Vooral bij Mathias & Sally en Nicolas & Eveline. De weerbots van de realiteit sloeg even genadeloos toe en zette hen met de voetjes op de grond.

Veerle & Nick. 

Ja, wat kan je van die 2 nog zeggen? Ze lijken wel een geoliede machine in dit experiment. Zijn zij de “perfect match”? De Stijn en Nuria van het 2de seizoen? Zo lijkt het alvast! Ze vullen elkaar goed aan en Veerle lijkt echt wel te vallen voor de attente Nick. Het enige wat misschien roet in het eten zou kunnen gooien mettertijd is de babbelziekte van Nick. Ik kan me voorstellen dat wanneer hij zo een spraakwaterval blijft tegen Veerle dat het haar op een gegeven moment ook wel eens beu zal worden. Maar ik verwacht niet dat dit echt een groot issue zal worden.

Sally & Mathias.

Er zijn nog 4 afleveringen te gaan maar wederom moet ik bekennen dat ik het toch fout had ingeschat bij deze 2. Waar ik dacht dat Sally en Mathias verder uit elkaar zouden groeien tijdens het experiment lijkt in deze aflevering juist het tegenovergestelde te gebeuren. Wat ik wel jammer vind is dat Sally Mathias zijn “stekjes” steeds zo persoonlijk op neemt. Humor is super belangrijk in een relatie (lees: huwelijk) en je moet dingen kunnen relativeren. Ik heb soms het gevoel dat Mathias op de duur schrik krijgt en steeds moet wikken en wegen in wat hij zegt, en dat is ook niet goed.

Nicolas & Eveline. 

Na aflevering 5 dacht ik dat het bergaf zou gaan met deze 2 omwille van Nicolas zijn handtastelijkheid. Maar wonder boven wonder lijkt Eveline dit toch te aanvaarden. Want in alle eerlijkheid, zelfs in deze aflevering hield ik toch geregeld de handen voor mijn ogen als ik hem weer gretig om zich heen grijpend naar Eveline zag gaan (zelfs voor de neus van zijn familie). Voor de rest lijken ze het goed te doen, al houden ze het beter bij “Blind Getrouwd” en niet “The Voice van Vlaanderen” 😀

Tine & Ben. 

Bij dit koppel is mijn voorspelling tot nu toe nog steeds correct. Wat Tine betreft kan ze eindelijk de criticasters de mond snoeren. Ze is open en eerlijk, bekent waar ze fout in was en kan zich eindelijk verantwoorden waarom ze zo deed tegen Ben. En Ben, die lijkt met zijn afwachtende houding en zijn hoog knuffelbeergehalte Tine langzamerhand te ‘ontdooien’. Het is heel mooi om hen beide bezig te zien in hun zoektocht naar “wat kan komen”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s