“In de schaduw van mijn hart” – Tiener poëzie

Als kind kon ik (en nog altijd trouwens) lopen dromen en fantaseren over alles wat leeft en beweegt in het leven. Ik schreef toen vaak teksten om frustraties en/of gevoelens te uiten. Dit kon gaan over liefde of vriendschap maar vaak ook gewoon over het leven. Ik heb als kind een mooie jeugd gehad en ik wenste soms dat ik eeuwig kind kon blijven. Geen zorgen, kunnen spelen, geen stress over jobs of geld, …

In deze tekst refereer ik naar het verleden. Hoe je vandaag nog alles beleeft en gisteren mist maar hoe morgen gisteren weer een stap verder doet lijken. En al die “gisterens” samen maken ons uiteindelijk tot wie we vandaag geworden zijn.

Gedicht 1.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s